I'm CrAzY :)
Friday, 29 July 2011

Hey2, ada prasan tak kat blog aku ny ade 'Formspring & Twitter' ?
eh tak lupa gk gmbr BF aku.. hehe
nmpk kn? klw xnmpk it's meant korang 'rabun atw buta' (uish, takbaek kta kt org)
swy klw dh 'TERkta'.. :P
mmg hoby aku :)
tak leh nak ubh dh ;P
haha

klw time aku 'gila' aku sntiasa epy..
jgn bg aku mrah dh la.. nnty pekak telinga plak.
kwn aku 'markus' (hafizul) dh bnyak kly kna mrh ngn aku..
PADAN MUKA KAU ! :P
spe sroh cry psl ngn aku . kn dh kena.
dya swg je org yg pling trok kna marah ngn aku
haha, biar tau rsa.. cry psl ngn aku sgt

okeyh2, next topic is,

'Human and Homework' (H&H)

btol ke topic tu? takkesah la.. mane2 pon boleh
aku suka snggoh lengahkn kerja2 yg pntng..
kerja sains ngn sjarah pon aku taksiap lg
sejarah dh msok 4 mnggu dh, aku wt xsiap lg
biar lah.. tnggl 6 m/s je lg.. tp ckgu tu upgrade lgi 1Bab
nseb baek bab tu ade 13 m/s je.. slamat aku. :P

smpai sni je post aku untk kly ny..

swy klw aq TERsalah type, n swy bb aku mrepek yg bukn2 (tau plak nk mnyesal :P)


0 Comments:

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat