Ade Story cket :)
Monday, 15 August 2011
  Bowling






Hey2, nak tau tak masa ari sabtu (13.08.2011) aku ngan kawan2 gmaen bowling :)
best la jugak. walaupon ade satu dua perkara yg aku tak suka -_-
aku tau aku tak pandai maen. bukan cam kawan2 aku :(
tapi yg buat aku epy nye my BF g jugak

aku SaYanG dya gila2.. hehe #melebeh plak
kalau pasal 'kenapa aku sedih?' aku malas nk cita, coz itu ade kena mengena ngn someone :)
hoho.
aku tak lupe jugak kawan2 aku ^-^



naseb baek diorang ade kalau tak, comfirm aku tak epy punya..

tak kesah la ape yg jadi kat aku, yg penting aku epy with my friend :)

 Suara Oh Suara








Keyh, The next ny. aku nak cite pasal 'suara'
ape yg istimewa sangat suara nih?
suara banyak kegunaannya, antaranya bila kita bercakap, memberi nasihat, bersajak dan sebagainya.

Sebenarnya, suara aku tak de, kawan2 aku gelak #ketawa bila dengar aku cakap.
aku tau, aku tak de suara, kalau ye pon, jangan la 'PERLI' aku.. :(
kalau ikutkan ari nih, aku kena bersajak kat perhimpunan
Thnx a lot kpada suara aku, disebabkan suara aku tak de, aku TERselamat la daripada kena bersajak :)

p/s : laen kali jangan lah minum air ais banyak sangat, kan dah tak de suara

 Puasa


Kali nih, pasal puasa lak, sekarang nih dah masok 15 ari kita berpuasa.. Alhamdulillah..
Bila cakap pasal puasa, aku teringat lak benda nih  
Huhu, tapi tak leh la nak makan & minum, nih kan bulan puasa
Takpe2, tak lame dah nak raya, cuma perlu bersabar jeh -_-
Eh, korang dah beli baju raya ke belom?
Aku dah beli, warna 'pink'. same ngan blog aku kan3?
hehe, 

p/s : kalau time berbuka puasa nanti, jangan lah makan banyak sangat, ustaz, ustazah selalu cakap, 'orang yg paling kenyang masa berbuka, nanti di akhirat, dya lah orang yg paling lapar' so, jangan makan banyak2. cket pon dah cukop :)


0 Comments:

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat