Kly ny post aku 3 in 1
Friday, 5 August 2011
TOPIC-1 (puasa)


Hey3, cm ne puasa? oke ta?
ary ny da5 ary kita puasa kn?
penat ta? msty penat kn?..
huhu, swy la byk tnye lak aku ny -.-'

aku pon penat gak.. mngalahkn adek aku
masa ary 1st puasa, aku nasihatkan adek aku yg bwu drjh 1 nma dya haziq
dya dhaga,aku ckp kt dya, xlma da nk bkak sbr je la,
maklumlah, bwu 1st time dya puasa
alhamdulillah, dya brjya puasa 1 ary, congrats haziq :)

tp bla 2nd day puasa, dya da bolee tahan, aminn...
aku pulak yg ta bole nak tahan dahaga :(
dya nasihatkan aku, 'sabar la kaklong, nak bukak puasa dah'
aku pulak yg kne kn? huhu +.+'

ary ny aku bkak puasa mkn KEBAB : )
lme glaaku ta mkn kebab ny, dah 1 taon da,
ary ny bwu aku dpt mkn, huhu

TOPIC-2 (human & exam)



haha, hbat ta tjok topic tuu? hbat kn?
aku mrepek je tok tu..
sbnrnye aku nk cte psl exam,
korang da exam da ke?
aku ary ahad ny bwu start exam,

aku tkot la aku ta bole nk dpt kptusan yg terbaekk..
bestie aku kt skola lme (yg brada dskolah len, yg xsma ngn aku) smua dpt kptusan yg cmerlang !
8A ! tuu...bkn sng nk dpat kn?? btw, congrats my fren !
aku ta rjin cm kwn2 aku tu,
aku ny mls ckt..
kptusan UPSR tu pon aku ta tau cm na akubole dpat 5A
ish3, dh la msa exam2 yg sblom UPSR, aku hnya dpt 3A 2B je..

pape pon doakn aku brjya jwb EXAM kly ny keyh?

TOPIC-3 (Your Japanese Name )





untk topic ny aku nk tau jgk korang pnye Japanese Name
gna prkataan kt bwh ny untk mngetahui nma japanese korang...


A = ka
B = tu
C = mi
D = te
E = ku
F = lu
G = ji
H = ri
I = ki
J = zu
K = me
L = ta
M = rin
N = to
O = mo
P = no
Q = ke
R = shi
S = ari
T = chi
U = do
V = ru
W = mei
X = na
Y = fu
Z = zi
klw nma aku

Nur Munirah = todoshi rindotokishikari

haha, aku bca nma aku snry pon nk trgelak..
smpai sni je post aku, nnty aku post len keyh? Tata :)


0 Comments:

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat