1st Giveaway By Anis and Aina
Saturday, 10 December 2011
#Banner dia OHSEMMM !

Assalammualaikum, ni iyra ade join giveaway Anis dan Aina.
Ini adalah GA pertama yg iyra join. dan ini juga GA pertama yg anis and aina buat.
Kalau tak menang pon xpe.

Syarat-syarat nak join contest nih, ialah :

- Warganegara MALAYSIA.
- Seorang Blogger.
- Follow Blog Anis dan Aina.
- Like Fanpage Anis dan Aina.
- Buat satu entry tentang giveway ni yg bertajuk "1st Giveway by Aina and Anis"
- Dalam entry tu, letakkan banner yg comot kat atas tu dan linkkan ke blog Aina/Anis.
- Tag sekurang-kurangnya seorang atau lebih. Pastikan mereka tahu.
- Dah siap buat entry, copy url entry tu dan pastekan di ruang komen Anis/Aina.
- Pastika link entry di hantar sebelum 1 February sebab tu adalah tarikh tutup GA ni.

Dan ini adalah hadiahnye :





1 x Inner Bawal 


1 x Satin Shawl 


1 x Short Skirt 


1 x Chrysanthemum Blouse


1 x Bag //boleh dijadikan beg galas


4 x Voucher RM 15 
2 x pieces Perfume Little Tree


1 x Shawl


1 x chocolate


1 x Satin Shawl
1 x Blouse


180 x contact lense //boleh pilih warna, power dan size


2 x Cursor
1 x Header 3D
1 x Classic Template
1 x Welcome Note
1 x Opening Note
5 x Classic template
6 x Header
5 x GIF header
1 x Doodle




0 Comments:

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat