Followers Ke-100 !
Monday, 19 December 2011

Nak tahu tak siapa orang tu ? Scroll ke bawah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Jeng-jeng-jeng..
cuba tengok gambar blog dia dulu.

#Ini Blog followers iyra yg ke-100 tu. tekan gambar kalau nak ke blog tu. 

#Ini Fanfic dia. tekan jangan tak tekan 

Kenal tak ? Kenal tak ?
Nama dia Nur Imaan Aisya. Wow. Serious iyra cakap, nama dia memang awesome.
Panggil dia Aisya . Umur dia sama dengan iyra. 13 tahun dan bakal menjadi 14. hehe
Dia sekolah dekat SMK Sultan Sulaiman. Tinggal dekat Kuala Terengganu.
Memang jauh kalau dari rumah iyra. Langkawi ke Terengganu. Lama nak sampai.
Nak kenal dia dengan lebih lanjut ke ?
Contact dia dekat : Mr.Facebook and Mrs.Twitter 
Ok lah setakat ini sahaja. Tata.

Tag : Mrs.Aisya


0 Comments:

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat