New Template and New Colour AGAIN !
Friday, 30 December 2011

Assalammualaikum. Hari ni iyra nak cakap pasal bloh iyra ni.
dah banyak berubah kann ? :)
kalau korang ade yg masuk blog iyra sebelom iyra tukar jadi theme ni, korang perasan tak ade papan tanda ni.


mesti korang nampak kan ? Iyra buat sendiri dekat adobe flash. Alhamdulillah, menjadi.
kalau tekan button 'Next Blog' korang akan terus perggi dekat blog iyra yg kedua ni.


Kan kan kan ?
ni blog iyra yg lame tu kan .


serabut tak ?
blog sekarang ni serabut jugak kan ?


banyak jugak kan perbezaan antara blog design yg lama denga yg baru.
Tengs BBB sebab tolong pilih font :)
design terbaru iyra guna skin Qay yg -Harry Potter- tu.
Dalam men-design sesuatu, iyra banyak meminta pertolongan, terutama Aiman Afnan. Tengs Aiman sebab sudi membantu. Nak tanye korang ni, korang rasa yg mana loading cepat ? #nak tahu pendapat je.
p/s : sorry tau kalau entry ni buat korang tak faham. iyra tak pandai nak buat entry macam blogger2 yg famous. entry diorang kan awesome :)

Labels: , ,



2 Comments:

Blogger azyra said...

awak ,letak la template ni dekat blogskin ,hihi ,saya suka la template ni

31 December 2011 at 00:16  
Blogger Iyra Monster said...

Malas la nak letak. nanti saya letak lah. awak edit la blogskin qay yg harry potter tu.

31 December 2011 at 03:50  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat