EDit blog ?
Thursday, 5 January 2012

Assalmamualaikum.
Korang sihat ? macam mane sekolah ? mesti bestkan. tapi bagi iyra penat lah. baru awal sekolah dah banyak omwork. -_-
Cakap pasal tajuk di atas, ade beberapa orang yg mintak iyra edit blog diorang. Bukan iyra tak nak edit. Tapi iyra pon rasa rugi jugak bila edit free je. haha. :P
Teringin nak letak bayaran, orang yg nak suruh tu selalu tanya, nak bayar ke tak, masa tu tengah berat hati nak suruh bayar :P
sape yg kena time tu beruntung lah :)
ni antara blog-blog yg iyra edit.



ni blog yang mula-mula iyra edit. Inspirasi blog iyra yg kedua :)


ni blog yang kedua iyra edit, inspirasi sama je macam blog atas tadi :)


ni blog yang ke-3 . Dia dengan iyra saje yang boleh sama style. faham ? :P

Kalau nak saya edit, insya-allah boleh. tapi masa saya FREE je lah :)
Tapi korang kena BAYAR.
Nanti iyra akan bagitau.


3 Comments:

Blogger chea said...

awak edit sangat cantik..suka la..nak jugak

21 January 2012 at 20:16  
Blogger Niena Sofea said...

Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join ! =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

22 January 2012 at 20:04  
Blogger Farra said...

Lawa lah ,, kalau edit full brape ringgit ?

27 January 2012 at 01:47  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat