New Year Giveway By Nabilamars and Cik Eryn
Monday, 2 January 2012
#kalau nak join klik banner yg lawa ni :)

Okay, hari ni iyra nak join GA yg dibuat oleh Nabilamars dan Cik Eryn.
Harap-harap menang, sebab iyra tak pernah menang mana-mana GA atau pon contest :(
Kat bawah ni ialah hadiahnye.


1 x vintage necklace
1 x stripe t-shirt
1 x inner bawal
1 x short dress
3 x baucer RM15
3 x lens by shop lenz home
2 x lens , 2 x casing by all type lens


Jadi kalau korang berminat korang boleh la join XD
saya nak tag , faqihah and my BIG bro --> izzat

Labels:



5 Comments:

Blogger wanie said...

waahhh..hebatlah ga nih!!


PEREMPUAN PATUT RETI MENJAHIT?
KORANG RASA?
http://pulsowanie.blogspot.com/2011/12/perempuan-patut-reti-menjahit.html

1 January 2012 at 01:42  
Blogger Iyra Monster said...

hehe.

1 January 2012 at 01:43  
Blogger a t i e n :) said...

Happy new year. Lets join my 1st contest dear :)

http://atienabern.blogspot.com/2011/12/1st-contest-blog-super-gorgeous.html

2 January 2012 at 01:51  
Blogger Iyra Monster said...

Okay akak :)

3 January 2012 at 23:44  
Blogger miss chillax said...

datang dari giveaway yg sama
http://misschillax.blogspot.com/2012/01/new-year-giveaway-by-nabilamars-and-cik.html

19 July 2012 at 13:29  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat