Tempahan Header.
Saturday, 31 December 2011

Hai dan Assalammualaikum.

Syarat-syarat tempahan :
  • tidak terlalu serabut atau susah
  • bagi maklumat lengkap
  • tidak terlalu tergesa-gesa ingin mengambil header tersebut
Cara-cara tempahan :
  • warna header
  • bersambung atau tak
  • letak gambar atau tak
  • width dan height
  • tulis ape
  • tulisan ape *ini kalau korang tak nak iyra buat sesuka hati.
  • dan ape yg korang rasa nak iyra buat
  • hantar semua maklumat ke facebook iyra.
  • tinggalkan maklumat dekat komen je senang
Harga tempahan :
  • RM0 - untuk header simple. 
  • RM0 - untuk header yang awesome :)
Insya allah, kalau saya baik hati, saya akan bagi free . :)

Contoh Header Simple :


Contoh Header Awesome :





5 Comments:

Blogger Miss Butterscotch and Vanilla said...

salam,
nk tnyer, ni . kalau saya nk hantar duit kat akak saya kna wat camna? sorry ni first time
:)

5 January 2012 at 19:51  
Blogger Iyra Monster said...

sorry adik, lupa nak tulis kat post ni, adik just bayar guna topup je. :)

5 January 2012 at 19:59  
Blogger Tyyra Lambert said...

cantik !

7 January 2012 at 16:30  
Blogger Iyra Monster said...

hehe

8 January 2012 at 05:07  
Blogger RinaKahar said...

Hye . Umm rina nak tempah header simpple jelah . tak mo susahkan Iyra . Okay heres the detail :
Warna biru purple or mcm colour blog rina .
Header bersambung .
Gambar , letak gambar doodle .
Tulis , Rinakahar C:
Tulisan , yg mcm header contoh Blue Sky tuh .
Okay tu jelah . Thanks

22 January 2012 at 05:18  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat