Homework
Thursday, 15 March 2012

Hai dan Assalammualaikum.
Lama da tak update. sebab tak tahu nak tulis ape.
By the way, hari ni nak cerita pasal 'homework' atau in malay 'kerja rumah/sekolah'.
Cuti seminggu ni korang banyak tak kerja rumah ?
Kalau yang takde langsung tu best la diorang. Munirah ade banyak lah jugak. ni detail kerja sekolahnya.
kebanyakannya pembetulan untuk EXAM lah :(

Kemahiran Hidup : 1 soalan 100 kali pembetulan.
Mathematic : 1 soalan 20 kali pembetulan
Bahasa Inggeris : Buat Essay tajuk 'The Person I Admire Most'

Kemahiran Hidup munirah salah 9 soalan. Maksudnya kena buat 900. Munirah dah siap 803 soalan dan jawapan. Tinggal lagi 97 je. Math pulak munirah salah 7 soalan. Mean 140 pembetulan. Math ni dah dikira beruntunglah sebab sikit je. Munirah baru siap 42 . T^T Bahasa Inggeris munirah dah siap. Alhamdulillah.

Tapi yang munirah takut ni ialah subjek GEOGRAFI. Cikgu suruh buat 1 soalan 300 kali. OMG. Munirah salah 6. Kena buat 1800 kali. Ya Allah. Memang terkejut gila. Penat nak tulis banyak-banyak -_-

Sampai sini je lah munirah post. Nak pergi sambung buat homework. Baii. Assalammualikum :)

Labels: ,



0 Comments:

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat