Tak ade kerja -_-
Thursday, 26 April 2012

Assalammualaikum kepada semua umat Islam :)
Kay fine. Munirah memang tak de kerja hari ni -_-
Hari ni jugak lah terasa rajin nak buat header baru .. Buruk kan ?? *dah tahu dah =.=
Disebabkan takde kerja, so TERrajin lah pulak nak buat header free dekat 2 orang yg TERpantas komen dekat Post nih :)
Cuma perlu teka gambar ape sebenarnya nih. *TIADA TARIKH TAMAT. (Kecuali sudah ada pemenang)

Gambar Pertama

Clue :
- Haiwan
- Comel

Gambar Kedua


Clue :
- Sangat Berguna
- Benda

Selamat Mencuba Ye !!


6 Comments:

Anonymous Nur Hanini Hurul Ain said...

Assalamualaikum Iyra :D

Gambar pertama : (HAIWAN)

Jawapan : Arnab :)

Gambar kedua : (BENDA)

Jawapan : Kamera :)

Betul ke :D ?

26 April 2012 at 09:13  
Blogger Iyra Monster said...

Betol. Tahniah. !

26 April 2012 at 17:02  
Blogger Atirah ★ said...

Gambar pertama : 2ekor Arnab
Gambar kedua : Kamera

26 April 2012 at 21:36  
Blogger Iyra Monster said...

Betol. TAHNIAH YE :d

27 April 2012 at 04:29  
Anonymous Nur Hanini Hurul Ain said...

Assalamualaikum Iyra :) Terima kasih

Tentang ikon tu maaf sebab ambil awak punya , dulu saya ada minta dan hantar pesanan dekat blog awak , sebab nak guna ikon tu juga , tapi tak tahulah awak dapat ke tidak :) Maaf ye , Saya dah tak guna dah , saya takut awak marah . Saya minta maaf lagi sekali :D tata ,Assalamualaikum kawan .

27 April 2012 at 06:11  
Blogger Iyra Monster said...

Wa'alaikummussalam
Okay2, tak pe. Sebab saya tak dapat pesanan tu, itu sebab saya tanya. BTW, jangan lupa hantar details dekat FB saya :)

27 April 2012 at 06:48  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat