Apa-apa aje
Tuesday, 29 May 2012

Assalammualaikum semua. Jemputlah ke fanfic blog saya :P SINI
Saya tak sebijak anda. Macam mana dengan cuti ? OKay tak ?
Sape yang pergi berjalan (melancong) ketempat yang menarik ?
Kepada yang baru nak pergi, selamat bercuti dan berhati-hati ye.
Hari ni 30 Mei 2012 right ? hari ni birthday cousin saya , birthday my old friends 'Zarul' , birthday kak 'Ain Syafiqah' dan jugak birthday 'Nabilah' my new friends. Tudia aih, ramainya birthday arini jenoh aih.
Arini, saya nak sambut birthday cousin saya, pada masa yang sama kawan saya Nabilah jemput saya datang rumah dia , sebab dia ade buat BIRTHDAY PARTY. Macam mana nih ?
Dah janji dah dengan cousin, akhirnya terpaksa pergi dan TERPAKSA jugak tinggalkan BIRTHDAY PARTY kawan :( Sad gile :(
By the way, nak cerita sikit tentang my life. Saya ade crush. Saya minat dia sangat masa Year 6 dulu. Nama dia Daniel Iskandar Hakimie. Munirah sentiasa ingat birthday dia, iaitu 24 April. Sebulan sebelum 24 April munirah selalu cakap dekat adik munirah 'Kak ngah, 24 April ni birthday Daniel'. Selalu munirah cakap macam tu, tapi 1 minggu sebelum 24 April, munirah tiba2 jadi lupa pasal birthday dia, munirah tak ingat langsung. Sebab masa tu munirah tengah sibok dengan latihan SKETSA cause nak awan. Tarikh nak lawan pertandingan itu ialah pada 24 APRIL 2012. OMG ! Hari tua dia tuu. But, munirah tak ingat. Nak tengok tak video SKETSA tu ? Tengok nih.


Lepas habis semua tu, munirah balik la rumah terus, suruh cikgu berhenti dekat rumah. *maklumlah malas nak pegi sekolah balik, nanti balik lewat pulak -_-
Malam tu, adik munirah tanya munirah, 'Kak long, hari ni birthday sapa ?'
Munirah memang lupa gila, munirah pulak tak ingat tarikh haritu, munirah cakap la 'Taktau'.
Adik munirah cakap, 'Kak long ni, hari ni birthday DANIEL lah. Takkan dah lupa kot.'
Munirah terkejut, then munirah wish kt FB dia, sebab dia dah jarang guna fon sekarang nih. Sampai sekarang dia tak on FB dia. Dah lama dia menghilangkan diri. Sepatotnya rumah dia dekat dengan munirah, tapi keluarga dia pindah pergi jauh, sebab ape pon munirah taktau :(
Sorry Friends :(

Labels: ,



2 Comments:

Blogger Nur Izzati said...

Haha best lah :) Mana Iyra? :)

30 May 2012 at 05:57  
Blogger Iyra Monster said...

Yang jadi nurse, then pakai baju oren and dlam kelas dok tepi yang tak penah pandang ke arah penonton tu :P

30 May 2012 at 06:20  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat