Tempahan Tuto
Thursday, 10 May 2012
Assalammualaikum semua.
Hari ini Munirah nak buka tempahan TUTO versi video.
TUTO yang munirah rase senang munirah akan buat, yang susah pon munirah akan cube buat.
So, sape-sape yang nak request tuto, dibuka SEKARANG !!!



Peringatan :
Orang yang COMMENT di POST ini sahaja yang akan mendapat tuto yang dikehendaki.

TAMAT TEMPOH TEMPAHAN ADALAH PADA MALAM INI PUKUL 9.45 :)


Antara Tuto request yang saya buat ialah :
- Misz Ninie
- Nur Aien Syahierah

Labels:



10 Comments:

Blogger Mizzs Ninie said...

Tutorial buat header guna photoscape dan tutorial transparentkan gambar

10 May 2012 at 23:03  
Blogger Iyra Monster said...

Sila check SHOUTBOX anda :)

10 May 2012 at 23:08  
Blogger Mizzs Ninie said...

Yup.. mcm gambar dp kita.. then, mcm mana nak buang/taransparentkan background tu.. Guna Photoshop CS5

10 May 2012 at 23:20  
Blogger Nur Aien Syahierah said...

hehe.cmne nk lukis doodle pelangi tuh??

11 May 2012 at 01:16  
Blogger Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Tutorial Buat Classic Template......

11 May 2012 at 02:42  
Blogger Iyra Monster said...

Aien , Ade dekat tuto saya, yang ni
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SauZcnGkeJo

Hafizudin, saya tak buat tuto pandai classic template lah :(
Sorry :(

11 May 2012 at 04:33  
Blogger Mizzs Ninie said...

akk, nk tuto lagi boleh.. :P
Cara nak buat yang sidebar image.. ngan cara masukkannya sekali.. teringin nak tahu.. :)

11 May 2012 at 06:14  
Blogger Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

ok

11 May 2012 at 21:38  
Blogger Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

cara rapatkan header pada body blog macam header blog akak ni.....

13 May 2012 at 01:24  
Blogger Iyra Monster said...

okay kalau free time akak buat, sebab tengah sibok skit skrang ni

13 May 2012 at 04:42  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat