Tutorial Sidebar cara saya
Friday, 11 May 2012
Assalammualaikum. Hari ni munirah ade buat banyak tuto, kalau nak tengok check a kat youtube munirah
*err, macam lah ade orang subscribe kite*
Check dekat MY STUFF lah.
Ni tuto yang di request oleh Mizzs Ninie. Ni lah video tutorialnye.


Pemberitahuan :

Sidebar yang korang buat dekat PHOTOSHOP tu, jangan padam laggi tau, sebab lepas korang save satu sidebar, korang boleh guna lagi benda tu untuk buat sidebar yang ke-2 ke-3 dan sebagainya.
Caranya mudah saje, korang cuma perlu tekan dekat owner tu, dan korang tulis la perkataan lain
Cth : ShoutBox, Credit dll.


TEMPAHAN TUTORIAL TELAH DITUTUP. SILA TUNGGU HARI DAN MASA YANG AKAN DATANG. INSYA ALLAH.

Labels:



2 Comments:

Blogger Mizzs Ninie said...

Thanks sgt akk.. :)

11 May 2012 at 19:47  
Blogger Iyra Monster said...

Ok

12 May 2012 at 02:49  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat