Contest 6 in 1 by Nurul Fara
Friday, 13 July 2012

Assalammualaikum semua, hari ni munirah TERrajin pulak pegi join contest yang superb ni. Join la kalau korang nak ye :)

By the way, syarat-syaratnye saya dah buat. Saya follow awak dekat sini sebab saya tak boleh nak follow dekat kotak tu.

Banyak hadiah-hadiah yang menarik ! Join lah ye :)
Kalau saya tak diterima dalam contest ni takpe. It's okay, I'll try later :)


2 Comments:

Blogger Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Saya tag akak untuk ni http://3259thelittleboy.blogspot.com/2012/07/first-giveaway-menangi-domain-dan-cute.html

14 July 2012 at 01:20  
Blogger Iyra Monster said...

Okay :)

14 July 2012 at 04:50  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat