New Skin :)
Sunday, 16 September 2012
*Via Google

Assalamualaikum semua :)
Korang tahu kan hari ni hari ape? Mesti lah tahu kan ? Hari ni kan Hari Malaysia.
Munirah bangga menjadi anak Malaysia . Korang pon same kan ?
By the way, Munirah nak minta pendapat korang sikit lah pasal skin yang baru nih. Skin nih Munirah ambil dekat Blogskin. Kan dulu Skin Munirah ada warna Hitam. Ingat lagikan skin nih .


Now dah guna yang nih.


Sesiapa yang nak exchange link, tinggalkan link blog dekat comment post nih.

Labels: ,



8 Comments:

Blogger Faqihah Husni said...

Cantik sangat new Skin ni! Cepat Load, Kemas!! :)

16 September 2012 at 04:35  
Blogger Iyra Monster said...

Thanks Kihah. Sebab yang lame lambat load . :)

16 September 2012 at 05:00  
Blogger Anis said...

Simple but Nice Anis suke ! :D
Simple lagi cantik ;)

16 September 2012 at 08:56  
Blogger Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Comel Gila ! Kak Munirah , bagi la code blogskin yang lama tu.....

16 September 2012 at 20:49  
Blogger Iyra Monster said...

Anis - Thanks :)
Hafizuddin - Nanty akak bagi ye, sebab nak edit lain header dan benda lain-lain tu

17 September 2012 at 06:39  
Blogger Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

ok

19 September 2012 at 06:39  
Blogger ♥ Anis said...

Munirah, jom exchange link dgn saya. Anis dh masukkan link munirah :)

http://aduduvsalienpink.blogspot.com/

26 September 2012 at 06:46  
Blogger Iyra Monster said...

Okay, Done :)

26 September 2012 at 07:34  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat