Hari Raya Aidiladha
Thursday, 25 October 2012

Assalamualaikum semua. Apa khabar ? Mesti semuanya sihat kan ? Maklumlah hari ni kan Hari Raya Aidiladha. Lembu-lembu dan kambing-kambing semua dah nak kena korban kan ?

*Credit to : Google Image*
See ? Lembu dan kambing ni comel kan ? Haha, ape-ape pon munirah takut la dengan lembu nih -_-
Menyeramkan. Haha :P Kepada semua umat islam yang sedang menunaikan haji tu, Selamat Hari Raya Aidiladha ! Eh, korang ada baca surat khabar tak ? Hari apa tah tak ingat lah, tapi ada seorang pak cik ni, dia dari B ape tah tak ingat nama negara dia tu, tapi kan, disebabkan dia takda duit nak tunaikan haji, dia berjalan kaki dari negara dia ke Mekah, sepanjang 5 ratus ke 5 ribu *tak ingat jumlah* kilometer. Dia berjalan dari tahun lepas, tak silap 316 hari, Allah panjangkan umur dia, dia sampai Mekah taun ni. Dia dapat jugak tunaikan haji. Itu lah, kalau kita dah betul-betul nak pergi haji, niat lah elok-elok, InsyaAllah, Allah akan tolong kita :)
Semua orang teringin nak pergi haji kan ? Siapalah yang tak teringin tu -_- Okay lah, malas dah nak taip. Bye. Assalamualaikum dan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA :)


p/s : Maaf dah lama tak update blog ni. Ada tuto baru > SINI <


2 Comments:

Blogger Amirul Aimaduddin said...

selamat hari raya adil adha jugak untuk kak iyra :D

26 October 2012 at 23:33  
Blogger Iyra Monster said...

Hehe, Thanks Aimad ;)

27 October 2012 at 03:52  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat