Kisah lama
Saturday, 6 October 2012
Assalamualaikum semua, sihat kan ? Kali nni munirah nak cerita tentang hidup munirah pulak. Sebenarnya ada kaitan dengan blog. Munirah teringin nak tengok header lama munirah, tiba-tiba je munirah terjumpa balik. Oh ! tidak ! Haha, Tersangat lah buruk header lama itu. Cuba tengok ni

Tengok dekat > SINI <

Buruk gila-gila kan ? Ni hanya guna Photoscape sahaja . Banyak jugak bila tengok balik. o.O Maklumlah tak pandai lagi time tu. Seriously, tak ingat lah macam mana boleh tiba-tiba je nak buat header -.- Ni baru header, tak tengok benda lain lagi kan ?

Tengok ni ha, > SIDEBAR TITLE < Terlenih buruk dah ni kan ? Banyak lagi ada sebenarnya, tapi dah taknak tunjuk, malu kay, maluuu >.<

Haha, Okay lah. Post pendek jaa, bye ! Assalamualaikum :)

Labels:



2 Comments:

Blogger Mrs. Sarah said...

Konnichiwa kak Iyra. yg header lama akak tu mcm kad blog member aje.. nk juga buat. meow~!

6 October 2012 at 02:04  
Blogger Iyra Monster said...

Adik perli eh ? Kak pon da tak ingat dah nak buat macam mana -.-' lama dah tak buat

6 October 2012 at 04:16  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat