My New Blog !
Wednesday, 14 November 2012


Haiii ! Assalamualaikum ! Munirah nak bagitau ni, Munirah ada lagi blog, blog ni hanya untuk DOODLE, so, nanti munirah akan post doodle dekat sana je. Blog ni pon ada doodle, but munirah akan letak credit lah for doodle tu. Maaf, masih tidak ada lagi art trade dekat blog tu, sebab takde sapa nak art trade. Hurmm. Nak melawat blog baru Munirah tak ? Tekan link kat bawah



6 Comments:

Blogger Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Comelnya blog Monster Doodle tu :)....

14 November 2012 at 18:35  
Blogger Mrs. Sarah said...

So Kawaii blog iyra baru tu.

14 November 2012 at 20:19  
Blogger Iyra Monster said...

Terima Kasih :)

14 November 2012 at 23:18  
Blogger Afifah Hayati said...

comel blog akak . nanti boleh la saya art trade dengan akak . cuma saya masih belajar membuat doodle .

16 November 2012 at 02:50  
Blogger Aimi Wardina ♥ said...

Comel, comel.! Jeles :*
Btw, jom join :

http://aimi-wardina.blogspot.com/2012/11/segmen-tambahkan-followers-diblog.html

16 November 2012 at 04:07  
Blogger Iyra Monster said...

Terima Kasih :)
Afifah : Boleh je :)

17 November 2012 at 17:00  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat