New Skin !
Sunday, 2 December 2012
Assalamualaikum, Hai ! Perasan perubahan baru tak ? Jeng jeng jeng ! *Tajuk dah tertera* Alhamdulillah, selesai jugak Munirah siapkan skin baru ni.

Dulu Blog munirah macam ni kan ?


Banyak perbezaan kan ? Skin tu pon munirah terjumpa time tengah buat sekatan lalu lintas dekat blogskin tadi. Minat gila skin ni, tuan yang buat tu pon awesome ! Suka sangat-sangat skin ni. Menu tab yang bentuk doodle tu munirah dah buang, if korang nak, bagitau kat comment entry ni, insya allah munirah bagi. By the way, Blog Munirah yang lagi satu tu pon ada jugak freebies menu tab, pergi lah jenguk kalau rajin okay ? :P Entry sampai sini ja kot. Malas nak taip banyak-banyak. Tata ^^

p/s : Munirah baru belajar guna Adobe Illustrator. Ni hasilnya >CLICK<


9 Comments:

Blogger Mrs. Sarah said...

canteknya. #jelez xD hehe

2 December 2012 at 04:51  
Blogger Iyra Monster said...

Thanks Sarah ^^

2 December 2012 at 04:58  
Blogger Afifah Hayati said...

comel skin ni :)

2 December 2012 at 05:12  
Blogger Iyra Monster said...

Thanks Afifah :)

2 December 2012 at 05:30  
Blogger Mithra said...

Nice skin ^^

2 December 2012 at 06:11  
Blogger Iyra Monster said...

Thanks :)

2 December 2012 at 06:14  
Blogger Naimah lalala said...

cantik hsl adobe tu, header pun sm cntk :D

3 December 2012 at 01:55  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Thanks You ~

3 December 2012 at 03:16  
Blogger chOmott's bObO said...

nak html skin blog kak yang lama boleh?

10 December 2012 at 00:33  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat