Pontianak VS Orang Minyak
Tuesday, 25 December 2012

Hai ! Assalamualaikum, ape khabar ? Semua sihat je kan ? Munirah bukannye sihat sangat hari ni. Rasa macam nak pengsan pon ada. Tapi, munirah cuba kuat kan diri :) Korang dah tengok cerita Pontianak VS Orang Minyak tak ? Best sangat cerita tu, munirah suka. Sebab ada part-part yang lawak. Cara munirah nak bagi happy diri bila munirah sedih, munirah tengok gambar tu je lah. Kalau ada yang belum tengok lagi cerita ni, tengok je dekat bawah ni. Cerita ni tak seram okay :)


p/s : Credit-Xesion Tube- Selamat Menonton ^^

Labels: ,



0 Comments:

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat