Tolong, Jangan Tinggalkan Saya :'(
Wednesday, 5 December 2012

Hai, Assalamualaikum. Ape khabar ? Macam mana cuti sekolah ? Tinggal berapa minggu je kan kita nak sekolah semula ? Tahun baru nanti kenalah mula dengan azam baru ;) Sebenarnya munirah nak cerita pasal someone yang special bagi munirah. Munirah suka sangat dekat dia. Kami rapat. Munirah rindu gila dekat dia sebab munirah tak boleh jumpa dia masa cuti ni. Dekat sekolah boleh la. Kelmarin dia bagitau munirah yang dia nak pindah dekat sebelah luar *keluar dari langkawi*. I'm so sad when hear that :'( *English pon salah -.-''* Dia cakap, ayah dia dapat kerja dekat sana. *Nama tempat dirahsiakan* So dia kena pindah. Keputusan ayah dia muktamad :(
Awak, sebenarnya, saya tak nak awak pergi. Saya tak nak awak jauh dari saya :( I need You :( Tapi, ayah awak dah buat keputusan. Saya terima dengan ikhlas keputusan tu. Awak janji dengan saya, awak jangan lupakan saya ye ? Yang paling pasti, saya mesti lagi rindu rindu rindu dekat awak :'( Saya harap, awak jumpa kawan-kawan baru yang baik dekat sana. Awak belajar rajin-rajin ye. Insya Allah, kalau umur panjang, boleh lah kita jumpa lagi ye awak. Selamat Tinggal awak ! Jaga diri awak baik-baik ye :'(
Munirah menangis, tak sangka boleh jadi macam ni. Apa-apa pon, dah takdir. Munirah terima. Semuanya Allah dah tentukan. Sebagai hambanya, munirah redha dengan apa yang telah berlaku dan apa yang akan berlaku :(
p/s : Thanks kepada yang sudi membacanya :(

Labels:



4 Comments:

Blogger Mrs. Sarah said...

jangan bersedih, ye.. Allah kan ada disisi kita semua.. :)

5 December 2012 at 21:36  
Blogger Sarah Zulkifli said...

Samelah kite kawan sye pon nk pindah dah :'(

5 December 2012 at 22:28  
Blogger ♥ Anis said...

Sabar ye Munirah, anis pun macam tu jgak, tapi lama-2 InsyaAllah kite tk sedih lagi :')

6 December 2012 at 21:19  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Okay :(

8 December 2012 at 03:47  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat