Cuti Sekolah !
Saturday, 1 June 2013
Assalamualaikum, hai kawan-kawan semua ! Lama dah Munirah tak update blog ni kan ? Maklumlah, dah busy, kalau Munirah update, confirm kerja-kerja yang Munirah buat semua Munirah tinggalkan macam tu je. Sebab tu lah Munirah tak focus sangat dekat BLOG ni :) Kepada yang bolgwalking Blog Munirah ni, terima kasih banyak-banyak. Jika berkesempatan Munirah akan blogwalking blog korang balik k ? Munirah pon dah malas nak edit semula blog ni, biarkan je lah, nanti after PMR atau before PMR kalau rajin, Munirah edit la blog ni. Read this....

" Harap maaf, mulai saat ini Munirah dah tak ambil tempahan seperti edit
blog, edit tumblr, buat header, banner dan apa-apa yang berkaitan dengan blog ni. Tempahan doodle masih boleh diterima. Munirah akan pertimbangkan semula tempahan doodle tu kalau Munirah busy, Munirah mungkin lambat sikit nak siapkan doodle tersebut. Harap korang faham. "

Dah baca kan ? So, faham tak ? Munirah nak minta maaf dekat korang, Munirah tak boleh dah nak terima tempahan-tempahan yang berkaitan dengan blog/tumblr. After PMR, in sha Allah, Munirah akan buka semula tempahan-tempahan tersebut. Hmm, korang, ade tak yang ternampak post ni dekat wall fanpage Munirah ?


Ada nampak banner tu tak ? Kalau yang tak nampak tu, ni dah nampak kan ? :P Haha, okay-2, semua pon tahu ni doodle gwiyomi kan ? Okay, betul, Munirah saje je buat, maklumlah, lama dah tak buat doodle ni. Tapi, cabaran yang dihadapi untuk buat doodle ni tersangatlah mencabar :3 Bahagian tangan tu yang mencabar sebenarnya, agak sukar nak lukis bentuk-bentuk tangan tu :3 Apa-apa pon, Munirah dah berjaya siapkan, nak tengok tak ? tengok kat bawah ni :)








Comel tak ? :P Haha, okay, tu doodle tu semua korang boleh ambil kalau nak, tapi kena lah bagitau dulu k ? Sampai sini je post pada kali ini, jumpa lagi semua :) Assalamualaikum...

p/s : Kepada yang art trade dengan Munirah, tapi Munirah tak bagi lagi doodle Art rade tu, korang bagitau Munirah dekat Facebook Munirah okay ? Thank You :)


9 Comments:

Blogger Cackle Cuckoocious said...

siyes comel doodle gwiyomi tu ! hehehehe nnti sye amek ek?

1 June 2013 at 02:46  
Blogger Afifah Hayati said...

corak dekat baju dengan seluar tu akak ambildekat mana ? or akak buat sendiri . kongsi la sikit .hehe

1 June 2013 at 03:59  
Blogger mazni said...

nak amek sikit eh? hehe thanks :D

1 June 2013 at 04:38  
Blogger Atiqah Amelya said...

Comey! Iqa culik semua k? :D

3 June 2013 at 07:39  
Blogger Busyra Bt Takiyudin said...

comel...

4 June 2013 at 02:33  
Blogger Pinkpoetry ♫ said...

Hm cantiknya . Nak ambil boleh ? Just nak promote gwiyomi :) thanks.

4 June 2013 at 21:09  
Blogger Syiza Syafizah said...

cutenya...

6 June 2013 at 08:41  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Okay, ambil je :) THanks sebab bagitau dulu before ambil ^^

@Afifah Hayati - corak tu akak ambil dekat deviantart, lama dah akak download corak tu. Corak baju tu, akak guna yang akak download and akak gagung dengan corak yang ada dalam Paint Tool Sai akak :)

6 June 2013 at 19:00  
Anonymous Anonymous said...

sy amik ye.. :)

5 November 2013 at 01:22  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat