Doodling ..
Thursday, 4 July 2013
Assalamualaikum dan hai semua. Maaf lama tak update. Korang faham-faham je lah. Exam is near :O Entry kali ni pon tak tahu nak letak tajuk and tak tahu nak taip pasal apa -.-'' Otak sudah blur. Maklumat pasal coding, editing and etc semua dah hilang :'( Agak sedih sebenarnya. Takpe, lepas PMR baru nak charge balik semua benda tu. Sebenarnya, cuti hari rabu dan khamis minggu ni (3 & 4 Julai) Munirah tiba-tiba TERbuat doodle la pulak :P Hehe, ada 3 je. Tapi ni bukan freebies. Tak boleh ambik k ?



Saya akan berusaha memperbaiki doodle-doodle saya sebaik mungkin lepas ni. Kepada PMR Candidates seperti saya, GOOD LUCK ! DO YOUR BEST ! Semoga korang semua berjaya ^^ Sekian, Assaamualaikum dan terima kasih kerana membaca entry yang pendek ini ;)

p/s : Continue study..... Percubaan PMR 28 Julai 2013.


6 Comments:

Blogger munirah :) said...

gud luck PMR. baca doa banyak2 tau.
buat latihan banyak2 tau tau ngehngeh
lawa je doodle sumer ni :3

4 July 2013 at 07:32  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Thanks Kak ! InsyaAllah saya akan berusaha untuk dapatkan straight A macam akak, Amin :)

4 July 2013 at 07:36  
Blogger ♥ Lia Abdillah ♥ said...

goodluck pmr! lia upsr thun ni. ngeee >.< nervous jugak

4 July 2013 at 22:17  
Blogger Aina Sofea said...

goodluck ! saya upsr 2014 candidates dan upkk 2013 candidates :D

4 July 2013 at 22:29  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Thanks, good luck untuk korang jugak !

5 July 2013 at 05:53  
Blogger Nizam Erul said...

Good Luck PMR :D
Perrgghhh , Comel doodle tu :3

7 August 2013 at 07:42  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat