Syawal Menjelang Tiba ^^
Friday, 9 August 2013
Assalamualaikum semua ! Hai, apa khabar ! Sihat ? Macam mana raya ? Best ? Okay tak ? Munirah Happy sangat raya ni sebab dapat raya dengan family. Sebab raya tahun ni ramai adik-beradik yang balik ^^ Apa-apa pon demam Munirah masih tak sembuh lagi. Munirah raya dalam keadaan demam dan...... masa raya tu hujan. So, Munirah ter 'redah' hujan sebab nak pergi beraya rumah kawan :3 Balik je rumah malam tu, lagi bertambah suhu badan :O Terpaksa terima semua dugaan ni, siapa suruh pandai-pandai redah hujan -.-'' Memang malam tu badan Munirah sejuk sangat sampai ketar. Berlapis-lapis selimut Munirah guna, tapi masih sejuk lagi :( Hmmmmmm.................................... Nak tengok tak gambar Munirah dengan baju raya ? Tengok bawah ni....


Kfineee, sengaja kecilkan :3 Tapi, disebabkan rajin, Munirah buatlah doodle Munirah sendiri. Maaf, tak menjadi sangat. 

By the way, doodle ni bukan freebies okay ? Perasan tak dekat header Munirah ada doodle ni kan ? Actually, Munirah baru je tukar header selepas beberapa hari menggunakan header yang lama tu :3 Sebabnye..... ehh, mana ada sebab lah. Sesaja tukar :) Okay lah, entry sampai disini sahaja. Nanti Insha Allah, kalau ada umur yang panjang, Munirah update entry yang baru. Assalamualaikum semua ^^

UPDATE (16/08/2013) :




10 Comments:

Blogger Nizam Erul said...

Haha . Comeyh doodle tue :3
Happy Eid :)

9 August 2013 at 09:04  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Terima Kasih :)

10 August 2013 at 04:35  
Blogger munirah :) said...

jadi la doodle tu . comel je :)

13 August 2013 at 06:39  
Blogger Nurdiana Safi Aiyani said...

Assalamualaikum, hye. Boleh awak ajar saya tak camne nak pakai shawl cemtu? :)

13 August 2013 at 07:22  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Munirah : Thanks sis :)
@Nurdiana Safi Aiyani : Saya pakai tudung bawal then saya letak je selendang tu dekat atas. Saya belit ikut sedap hati je :3

15 August 2013 at 04:19  
Blogger Ardini said...

Nice doodle! :D

18 August 2013 at 12:16  
Blogger HAMANILLA said...

Comel doodle tu :)

20 August 2013 at 08:10  
Blogger HAMANILLA said...

This comment has been removed by the author.

20 August 2013 at 08:10  
Blogger Aisha Fauzi said...

Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
Kalau ada masa jemput siggah blog saya ^^ http://twinkleeestar.blogspot.com/
Btw, let's join this awesome giveaway !

Support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


Hadiah teddy bear gergasi sebagai ganjaran ! Join sekarang :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


Nak dapat RM 50 secara percuma ? Join sekarang ! :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html

Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belaka ! Join sekarang :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html

21 August 2013 at 06:59  
Blogger Rien Rose said...

alahai cutenye...

23 August 2013 at 07:07  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat