Freebies Doodle Part 6
Friday, 25 October 2013

Assalamualaikum dan hai semua ! Apa khabar ? Sihat ? Kepada yang baru menduduki ujian akhir tahun, macam mana ? Boleh buat tak ? ;) Kepada yang belum tu, good luck, do the best ! Anyway, dah lama Munirah tak buat FREEBIES doodle kan ? Miss my doodle ? :P Haha, joke k joke :3 Doodle ni Munirah buat sebab adik +Balqis Sarah yang tanya. Thanks adik sebab tanya, kalau tak, tak tahu bila la nak buat freebies ni. Kalau nak ambil doodle ni, boleh, sekurang-kurangnya, bagitau lah dulu ye ? Barulah beradab sikit kan ? :)

p/s : Jangan cakap doodle dekat atas ni awak yang punya / awak yang buat. Kalau dah hak orang lain, jangan cakap hak sendiri okay ? 


16 Comments:

Blogger ♥ Lia Abdillah ♥ said...

doodle akk semakin comel! serious ^^

25 October 2013 at 22:27  
Blogger Munirah Mohd Rizal said...

@Lia Abdillah : Terima Kasih ^^

25 October 2013 at 22:47  
Blogger Sophia Hany said...

cantiklah kak..Nak guna 1 bole?

26 October 2013 at 00:01  
Blogger Munirah Mohd Rizal said...

Boleh ;)

26 October 2013 at 01:30  
Blogger Balqis Sarah said...

Yay! Comelnya doodle akak. :3 hihi... adik amik semua, eh? nak simpan utk buat freebies header nnti. :3

26 October 2013 at 01:39  
Blogger Munirah Mohd Rizal said...

Okay dear ;) Thanks for your support !

26 October 2013 at 04:30  
Blogger Nizam Erul said...

Wahh ! doodle tuh semuaa skali mmng comeyhh :3

29 October 2013 at 04:44  
Blogger Munirah Mohd Rizal said...

Thanks Nizam ;)

29 October 2013 at 06:13  
Blogger Soo Hyun said...

Doodle akak memang cantik ^_^ sy amik sikit eh :)

31 October 2013 at 19:20  
Blogger Munirah Mohd Rizal said...

Okay, By the way, Thanks ;)

3 November 2013 at 05:45  
Blogger Eyma su said...

canti dan comel..saya nak ambil..hehe =D

11 November 2013 at 15:37  
Blogger Afifah Nabila said...

Comellah doodle tu! Hehe. Adik guna satu ek?

11 November 2013 at 15:56  
Blogger Munirah Mohd Rizal said...

Okay, Thanks, ambil lah ^^

12 November 2013 at 18:31  
Blogger Nur Amira said...

Assalamualaikum,Saya nak ambil ye :)

16 December 2013 at 23:11  
Blogger Nasurah Mazlan said...

sis sangat comel..mohon ambil yer

13 May 2014 at 04:27  
Blogger Mummy Rose said...

munirah..comel sgt..akak mohon ambil ye..:)

26 May 2014 at 20:14  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat