Segmen Reka & Menang Button Badge by Huda
Saturday, 12 October 2013
Nak join ? Klik banner ni ok ? ^^

Assalamualaikum dan hai semua ! Malam ni, Munirah nak join segmen yang dianjurkan oleh Miss Huda. Segmen ni nampak menarik, itu yang Munirah tertarik untuk join sekali :) Anyway, this is my badge design..

Actually, buat badge ni untuk saja-2, then terpikir balik, lebih baik join segmen yang Miss Huda buat daripada membazir masa je kan ? *takdelah sampai membazir masa -_-* Munirah harap boleh menang lah. *cuma berharap je* Kepada peserta yang join tu, good luck ye !

p/s : Insha Allah, kalau ada masa, Munirah nak tukar rupa blog ni :)


4 Comments:

Blogger Balqis Sarah said...

insya-Allah, kak Iyra akan menang... rindu sgt dgn doodle kak Iyra.. huhu :3

14 October 2013 at 16:08  
Blogger Munirah Mohd Rizal said...

Rindu ? Really ? Terharunya T^T Thank You Dear :)

17 October 2013 at 23:57  
Blogger Soo Hyun said...

Tahniah sbb menang ^^

2 November 2013 at 06:18  
Blogger Munirah Mohd Rizal said...

Thanks ^^

6 November 2013 at 01:00  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat