Muslim & Muslimah Fashion Show
Wednesday, 13 November 2013
Assalamualaikum, hai, apa khabar ? Sihat ? Siapa kat sini yang dah cuti sekolah ? Korang buat apa waktu cuti sekolah eh ? Share lah dengan Munirah :) By the way, ni doodle yang munirah siapkan seperti yang tertera pada tajuk :) Munirah hanya buat muslimah je :) Doodle muslim ni sudah sikit, munirah tak berapa pandai nak buat doodle lelaki :3






p/s : Semua doodle dekat atas ni bukan freebies okay ? :)


9 Comments:

Blogger munirah :) said...

semua lawa ! :D suka tengok cardigan yg last tu dengan jaket merah tu

13 November 2013 at 01:29  
Blogger Eyma su said...

cantik gila..seriously mmg nak tempah nanti =D

13 November 2013 at 01:52  
Blogger Munirah Mohd Rizal said...

@munirah :) :Thanks Kak Munirah ;)
@Eyma su : Terima Kasih :) Tempah lah kalau berminat ;)

13 November 2013 at 03:14  
Blogger Dina Ibrahim said...

Cantik la. :D

13 November 2013 at 03:57  
Blogger ♥ Lia Abdillah ♥ said...

doodle akk always comel ! jeylesss. ahahah

13 November 2013 at 04:12  
Blogger Munirah Mohd Rizal said...

@Dina Ibrahim : Terima Kasih ;)
@ Lia Abdillah : Thanks adik, doodle adik pon comel-comel jugak ;)

13 November 2013 at 17:28  
Blogger Munirah Mohd Rizal said...

@Dina Ibrahim : Terima Kasih ;)
@ Lia Abdillah : Thanks adik, doodle adik pon comel-comel jugak ;)

13 November 2013 at 17:28  
Blogger Yaya Hatsumi said...

Cantik cantik semuaaa :D

13 November 2013 at 21:32  
Blogger Munirah Mohd Rizal said...

Terima Kasih ;)

14 November 2013 at 03:04  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat