Keputusan Penuh Pemenang Giveaway !
Sunday, 22 December 2013
Assalamualaikum dan hai, tanpa melengahkan masa, Munirah nak umumkan pemenang secara random.

PEMENANG HADIAH TOPUP

TOPUP RM10 daripada Fatin Farhanah

TOPUP RM10 daripada Izzah Inshirah

TOPUP RM5 daripada Munirah



TOPUP RM5 daripada Airaa Myraa




TOPUP RM2 daripada Nur Syazlia



PEMENANG HADIAH BARANGAN POST

1 Badge KPOP daripada Kawaii Shop

1 Badge KPOP daripada Kawaii Shop

Wallet Felt Craft daripada Deli Dolce


Rantai Moustache daripada Handphone Online Shop


Barang Craft daripada Handphone Online Shop 

Barang Craft daripada Handphone Online Shop 

Handmade Keychain daripada Lilly Lolly



PEMENANG HADIAH BARANGAN BLOG


Header daripada Nabilah.


Doodle daripada Munirah.




Banner daripada Munirah.



Header daripada Munirah.



Setiap pemenang akan mendapat 1 hadiah. Pemenang perlu menghantar mesej kepada sponsor seperti di bawah.

PEMENANG TOPUP

Assalammualaikum & Hye. Saya ingin mengucapkan terima kasih kerana sudi sponsor First Giveaway by Munirah & Nabilah. Ini detail saya :)
Hadiah : TOPUP
Telco : Maxis / Digi / Celcom / Other
No.Phone :
No. Peserta :
URL Peserta :

PEMENANG BARANGAN POST

Assalammualaikum & Hye. Saya ingin mengucapkan terima kasih kerana sudi sponsor First Giveaway By Munirah & Nabilah. Ini detail saya :)
Nama :
Alamat :
Hadiah :
No.Phone :
No. Peserta :
URL Peserta :

PEMENANG BARANGAN BLOG

Assalammualaikum & Hye. Saya ingin mengucapkan terima kasih kerana sudi sponsor First Giveaway By Munirah & Nabilah. Ini detail saya :)
Hadiah :
No. Peserta :
URL Peserta :

SETIAP PESERTA mendapat voucher RM5 di Kawaii Shop. Kepada peserta yang tidak berjaya, anda dibenarkan untuk request header/barangan blog daripada Nabilah.


ALERT :


  • Sila pastikan anda telah mengikut semua syarat sponsor .
  • Jika ada apa-apa masalah , sila berhubung dengan SAYA atau NABILAH.


  • Jutaan terima kasih diucapkan kepada sponsor yang sudi sponsor giveaway ini. Juga berterima kasih kepada semua peserta yang sudi join giveaway ini. Tanpa anda siapalah kami. Pada yang tidak berjaya, jangan bersedih. InShaAllah, anda pasti memenangi giveaway yang lain :) Pada yang bertuah, tahniah saya ucapkan. THANK YOU.

    p/s : Sila tuntut hadiah sebelum 27.12.2013. Jika tidak, hadiah anda akan menjadi milik kami ^^
    p/s : Munirah dah bagi hadiah kepada pemenang yang menang hadiah daripada Munirah. Yang lain, Munirah harap korang dah tuntut hadiah korang ye :)


    6 Comments:

    Blogger Balqis Sarah said...

    Walaupun dapat topup, tapi saya bersyukur. Alhamdulillah.^^ btw, dah hantar mesej kepada sponsor~

    22 December 2013 at 23:08  
    Blogger Munirah Mohd Rizal said...

    Ok dear ^^

    22 December 2013 at 23:15  
    Blogger fiqah hamed said...

    Alhamdulillah menang top up..macam tahu2 jer dah habis kredit..hehe...thanks yer dik informkan kepada saya..

    23 December 2013 at 00:50  
    Blogger Munirah Mohd Rizal said...

    Hehe, Tahniah ye awak :)

    23 December 2013 at 02:23  
    Blogger siti athirah said...

    Alhamdulillah menang header :) Thank you buat penganjur and sponsor

    23 December 2013 at 09:01  
    Blogger Munirah Mohd Rizal said...

    Sama-sama :) Tahniah ye :)

    23 December 2013 at 19:09  

    Post a Comment

    I will reply your comment as soon as possible ^^





    Blog Owner
    FOLLOW
    I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

    Facebook ~ Twitter ~ Instagram
    TUTORIAL
    FREEBIES
    Let's Chat