Freebies Pixel Art Part 4
Monday, 20 January 2014
Assalamualaikum dan hai ! Macam mana sekolah ? Best ? For me, boleh tahan lah :3 Even agak sukar nak bawak subjek bio dengan kimi :/ Fizik okay la jugak. Ada one of my classmate yang drop bio. Dia ambil reka cipta :) Dah dia minat, nak buat macam mana kan ? :)  Nevermind lah, asalkan usaha tu ada kan ? :D Munirah ada buat freebies sikit ni. Boleh la guna untuk apa-apa benda pon takpe :) Silalah ambil :)












p/s : Maaflah kalau kecik sangat :/

Labels:



0 Comments:

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat