Lalala ~
Thursday, 30 January 2014
Assalamualaikum semua ! Apa khabar ? Sihat ? Harap korang semua sihat lah ye :) Munirah dah lama tak update blog, asyik busy je. Nak buat doodle pon dah tak sempat :( Well, sekolah menengah, biasalah tu :3 Tapi kadang-kadang boring jugak asyik mengadap buku, niat nak buat doodle tu ada, tapi tak kesampaian sebab homework banyak sangat. Now, dah cuti, homework pulak takde -.- Pelik-pelik sungguh, time sekolah homework banyak gila :3

Anyway, Munirah ada siapkan satu doodle. Pelik jugak doodle ni sebab dah lama tak men-doodle, dia jadi macam ni lah

LOL. Pelik gila o.O
Semalam Munirah ada try buat something guna Adobe Illustrator (AI). Ini lah hasil yang Munirah dapat daripada tutorial yang Munirah cipta sendiri.


Simple je kan ? Well, baru try ja. Sebab susah la pakai AI ni. Walaupon hasilnya cantik, tapi.... susah nak pelajarinya berbanding Photoshop :3
Sampai sini saja entry kali ni. SELAMAT BERCUTI :D

p/s : Blog ni akan diupdate pada bila-bila masa terluang sahaja. Sekian...


2 Comments:

Blogger munirah :) said...

Bapax lawa :D
bestnya cuti takde homework
akak ni macam diberi seguni hahah

30 January 2014 at 21:32  
Blogger Munirah Mohd Rizal said...

Akak kan SPM tahun ni, mestilah banyak homework :D

1 February 2014 at 21:27  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat