Freebies Doodle Part 7
Sunday, 11 December 2016


Assalamualaikum semua ! Freebies doodle kini kembali ! Setelah hampir 2 tahun setengah Munirah tak buat doodle. Hilang habis semua skill :( Orang cakap nak pandai nak terer kena praktis selalu kan ? Tapi apakan daya, benda dah berlaku. Huhu. Ni terajin buat pun sebab first week sem 2 tak ada lagi assignment atau tuto yang kena buat, tu yang boleh terciptanya freebies ni :D Doodle ni inspirasi daripada gambar Munirah sendiri tau ^^


p/s : Ambik je no need to let me know :) Nama pun freebies kan :)



0 Comments:

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat