New Hobby?
Tuesday, 15 August 2017
Assalamualaikum and Hai ! Lama dah tak berblogging ni haa. Mun baru jumpa hobby baru hehe. Lebih kurang je ha macam hobby lama. Nak tengok tak hasilnya ? Jeng jeng jeng...

Sari Yanti

Syatilla Melvin

Neelofa

Hanis Zalikha

Nabila Razali

Ni je lah yang mampu. Mun pun dah nak start sem seterusnya, bertambah busy lah sis lepas ni :P
Mun selalu update benda benda macam ni dekat ig ni @_munirhh

p/s : Nak wish Selamat Hari Raya Aidiladha dan Happy Deepavali (walaupun lambat lagi)


2 Comments:

Blogger Shafyqah Azry said...

wah cantiknyaaa T_T alrdy follow u, nak jugak gheehe

15 August 2017 at 20:36  
Blogger Munirah Mohd Rizal said...

@Shafyqah Azry eh boleh boleh, I tengah free now, boleh dm i dekat ig or twitter ye :)

18 August 2017 at 20:48  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat