Vector Myself
Sunday, 12 February 2012


Assalammualaikum. Iyra sejak kebelakangan nih suka sangat guna Paint Tool Sai . Kalau sehari tak guna, boleh jadi gila. Tak tahu lah kenapa -_-
Iyra tengah tunggu tuto mendoodle dari Kak Wani. *Ohh Sista, kalau akak tak buzy akak buat tuto tau XD
Hihi. Vector yang iyra buat buruk lah. Well, kita ni bukan pandai buat vector macam korang semua ye tak ?
Nah kalau nak tengok. Scroll Bawah.

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|



Pewiit. Buruk kan ? Tak sama langsung kan ? I Know IT

Labels: ,



9 Comments:

Blogger Nur Nabila said...

akk iyra , cntik hape dari bell tak pandai langsung buat benda2 nie :(

12 February 2012 at 17:11  
Blogger Cik Chokie said...

wow cantik lah :D pandai awak pakai paint tool sai kan :D

14 February 2012 at 05:08  
Blogger SUPERWOM▲N . said...

comeyy gile ;D pkai ape and ajarkan bolehh ?

17 February 2012 at 04:15  
Blogger wani ★ wina said...

insyaallah, akak akan buat. :)

24 February 2012 at 04:57  
Blogger Iyra Monster said...

hehe. Tengs kak wani :D

27 February 2012 at 04:01  
Blogger Amani◕‿◕ said...

Wahhh! Its so cute ! Like me =D

2 March 2012 at 00:09  
Anonymous Anonymous said...

Comell :)

2 March 2012 at 00:10  
Anonymous Anonymous said...

comell :)

2 March 2012 at 00:11  
Blogger Iyra Monster said...

Hehe. Tengs semua :)

2 March 2012 at 00:26  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat