Doodle + Kawad Kaki
Monday, 5 March 2012

Assalammualaikum..
Hai, hari ni iyra nak cakap pasal kawad kaki dulu. Iyra ade masuk pertandingan kawad kaki. Pertandingan tu akan diadakan pada 6/3/2012 iaitu esok (selasa). Best jugak lah masuk kawad nih, boleh tingkatkan markah kokurikulum (Ko-Ko). Tapi, baru tadi je iyra rasa macam nak demam. *Ya Allah. Jangan lah bagi iyra sakit lagi Ya Allah. Iyra mohon pada mu Ya Allah.*

Iyra sebenarnya nak lukis orang sedang kawad guna 'Paint Tool Sai' tadi. Tak jadi la.
Bila cakap pasal something je, mesti iyra rasa nak lukis benda tuu. Tapi iyra tak pandai lah. Bukannya senang nak lukis, susah. Harap imaginasi je lebih :P

Iyra ade tengok kawan iyra sorang nih. Nama dia NAIM. Masa iyra check buku catatan dia, dia ade buat cerita Boboiboy. Dia lukis dengan dialog sekali. Memang best. Dia pandai lukis macam 'FIQAH' kan ??
Dia buat macam komik. Tapi cerita dia tak habis lagi. Dia baru buat sampai episod 9.  Cerita yang dia buat, cerita lawak. Alaa, BOBOIBOY pon memang dah lawak dah kan ?
Iyra nak tunggu sambungannya nanti :)

Okay sekarang, iyra nak cakap pasal doodle. Masa iyra tengah boring tadi (lepas solat maghrib), Iyra tak tahu nak buat ape, then iyra terpikir nak buat doodle. Walaupon iyra tahu, doodle yang iyra buat tak lawaa atau cantik atau comel atau sebagainya lah. Iyra buat pon hentam saja lah. Korang sanggup ke tengok doodle iyra nih ? Confirm tak sanggup. Kalau nak tengok jugak, korang kena pejam mata korang dulu.
Jeng jeng jeng. haha. OKay lah. tak perlu pejam mata. Tengok je terus.
ni yang belum ubah ape-ape. Ori lah katakan :P


yang nih yg dah ditambah dekat PS :D

buruk kan ? I know IT lah. okay lah. iyra memang tak pandai speaking. Tapi iyra tak tau nak tulis ape da.. Baii. Take care :D

Labels:



3 Comments:

Blogger wani ★ wina said...

practice selalu. lama-lama mesti cantik :)

5 March 2012 at 06:14  
Blogger Fiqah Yassin said...

wahhhhhhh, buat komik boboiboy? xD suruh la dia sumbit kat blog dia :D hee, nak jgk cuba baca ;) cantik doodle tu :D comel~

7 March 2012 at 05:04  
Blogger Iyra Monster said...

okay kak wani. tengs bagi nasihat :)
dia lukis dalam buku dia, nanti munirah try suruh dia letak dekat blog dia okay :)
hehe :D

7 March 2012 at 05:48  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat