Segmen "Siapa Nak Doodle ?" by Munirah Mohd Rizal
Sunday, 17 June 2012
TAMAT


Assalammualaikum, Munirah ade buat SEGMEN yang bertajuk "Siapa Nak Doodle ?". Nanti siapa yang akan dapat doodle dalam gambar tu, korang hanya perlu bagitau warna dan pilih yang rambut panjang atau rambut pendek sahaja. Doodle lelaki tunggu segmen yang akan datang ye =.='

Syarat-Syaratnya ialah :
  • Follow Blog Munirah
  • Like Fanpage Munirah
  • Buat Entry bertajuk "Segmen : Siapa nak doodle ? by Munirah Mohd Rizal"
  • Letak banner di atas dekat entry korang
  • Tag 2 orang blogger *pastikan mereka tahu
  • Limited sampai 30 orang sahaja
  • Letak link entry korang dekat comment entry ni *link entry bukan link blog
Dalam entry korang nanti, korang tolong lah bagi nama pendek dan juga code warna yang korang nak. RAMBUT PANJANG ATAU PENDEK TOLONG BAGITAU YE.
Kalau boleh munirah nak 2 atau 3 code warna. Warna untuk anak mata juga boleh disertakan sekali dalam bentuk code. DALAM BENTUK CODE FAHAM ! Jangan suruh saya yang tolog pilih pualk ye. Ade jugak kan orang yang suruh saya pilih sendiri nak bagi sesuai dengan blog dia. =.="
Itu sahaja. Terima Kasih.

EH, jap-jap lupe nak bagitau, kalau boleh tu, takpayah la jimat sangat ruang entry, korang letak lah setiap code warna tu untuk apa. Example, dan INI SANGAT PENTING !
Seluar : ________
Baju : _______ & _______
Rambut : ________
Kasut : ________
Headfone : ________
Riben : ________
Gelang : ________

New :
Hantar Link FB anda dekat FB saya. Terima kasih

Labels: ,



32 Comments:

Blogger fiqah hamed said...

Join.. ><

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah-mohd.html

17 June 2012 at 01:17  
Blogger Cik Fie said...

http://allaboutcikfiestory.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah.html

17 June 2012 at 01:28  
Blogger ✿nur hadifah✿ said...

http://bloghadifahsabri.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah-mohd.html

join :D

17 June 2012 at 01:43  
Blogger KHAIRUNNISA said...

http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah-mohd.html

17 June 2012 at 01:49  
Blogger Cik Icha Mnz said...

join..!!..

http://srikandi-permatahati.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah-mohd.html

17 June 2012 at 02:04  
Blogger Aisyah Asri said...

joined
http://mywordmyworldmine.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah.html

17 June 2012 at 02:05  
Blogger Dania Bella said...

Saya JOIN!
http://gadisbermatacokelat.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah-mohd.html

17 June 2012 at 02:10  
Blogger Miss NR said...

Saya join! ^^

http://diarybudaktinggi.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah-mohd.html

17 June 2012 at 02:10  
Blogger Nis Ira said...

http://friendly-person.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah-mohd.html

17 June 2012 at 02:24  
Blogger Cik Hawa Eman said...

jom join my 1st segmen :D

// http://anakemakdanayahh.blogspot.com/2012/06/1st-segmen-cik-hawa-pencarian-follower.html \\

17 June 2012 at 02:35  
Blogger kekapas berceloteh said...

join :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah-mohd.html

17 June 2012 at 03:09  
Blogger Malyhah Eyna said...

Join

http://malyhah.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah-mohd.html

17 June 2012 at 03:28  
Blogger Atirah ★ said...

Join

http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah-mohd.html

17 June 2012 at 03:36  
Blogger Nur Danny said...

join :) hihi
http://nur-danny.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah-mohd.html

17 June 2012 at 03:46  
Blogger Dear KHY said...

Saya join...

http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah-mohd.html

17 June 2012 at 03:48  
Blogger Supermiza. said...

joinned

http://supermiza.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah-mohd.html

17 June 2012 at 03:58  
Blogger ♥ Anis said...

http://aduduvsalienpink.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah-mohd.html

join ! :)

17 June 2012 at 03:59  
Blogger ツ Farah ツ said...

http://farahwaniey.blogspot.com/

entry saya tak berlink maaf :(

17 June 2012 at 04:34  
Blogger Cik Hawa Eman said...

join

http://anakemakdanayahh.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah-mohd_17.html

17 June 2012 at 04:53  
Blogger izzati_bloging said...

http://izzatijer.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah-mohd.html
join... harap x menyusahkan cik munirah.. :)

17 June 2012 at 05:00  
Blogger Eira Shamiera said...

join jugak..:)
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah-mohd.html

17 June 2012 at 05:24  
Blogger arisa nazifa said...

http://love-letter-for-him.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah-mohd.html

17 June 2012 at 05:49  
Blogger nis said...

http://kpoppers-bloggers.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah-mohd.html

17 June 2012 at 05:50  
Blogger Diela Yunyun said...

http://lolitaberry.blogspot.com/2012/06/segmensiapa-nak-doodleby-munirah-mohd.html

17 June 2012 at 05:58  
Blogger Kasih said...

http://c-kasih.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah-mohd.html

17 June 2012 at 06:30  
Blogger fiqah hamed said...

nak rambut pendek yer.. (:

17 June 2012 at 13:52  
Blogger fayun said...

saya join !

http://nzfyns.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah-mohd.html

17 June 2012 at 16:44  
Blogger Sarah Carah said...

Join! http://thelonelystar.blogspot.com/2012/06/segman-siapa-nak-doodle-by-munirah-mohd.html

18 June 2012 at 03:01  
Blogger Nurul Farain :D said...

http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah-mohd.html

18 June 2012 at 03:07  
Blogger Cik Fie said...

http://allaboutcikfiestory.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah.html

18 June 2012 at 04:39  
Blogger Malyhah Eyna said...

Ini Update yg baru ...

http://malyhah.blogspot.com/2012/06/segmen-siapa-nak-doodle-by-munirah-mohd.html

18 June 2012 at 06:23  
Blogger Cik Fie said...

http://www.facebook.com/groups/155635964540228/

22 June 2012 at 04:09  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat