Untitled.
Sunday, 24 June 2012
Assalammualaikum semua. Semalam munirah ade buat doodle phone yang munirah dan adik munirah guna. Ni dia.


Munirah hanya guna phone 'Samsung Champ' je. Masa munirah beli tahun 2011 harga phone tu RM229. Then, masa bulan 2 ke 3 *takpasti* harganye dah jadi RM199. Baru-baru ni harga dah turun jadi RM179. BIla munirah dengar harga turun dengan banyak, munirah terkejut lah. Harga asal bukan main mahal. Tiba-tiba je turun dengan banyak. *orang nak bagi laku, sebab nak tukar yang baru*
Tu je kot nak cerite :P
Bye. Assalammualaikum
p/s : Kepada yang belom dapat doodle. Sila datang ambil sekarang sebelom saya lupakan pasal semua ni. Harap maklum !

Labels: ,



10 Comments:

Blogger Supermiza. said...

cantik menarik tertarik kau memang de bomb! haha. pandai awk buat doodle. :D

24 June 2012 at 19:51  
Blogger Atirah ★ said...

saya ada yang kaler biru tuu . samsung corby II . tapi , yang saya punya warna pink . :)

25 June 2012 at 03:10  
Blogger Iyra Monster said...

@Supermiza. Mana ada lah.
@Atirah ★ - wah, warna pink :) Sebenarnya, takde pon warna biru. Ade warna kuning, pink & putih je kalau tak silap

25 June 2012 at 04:19  
Blogger Nursyairah said...

i'm using samsung corby! btw, cantik gila doodle adik. like seriously! <3

25 June 2012 at 06:26  
Blogger Iyra Monster said...

Thanks :)

26 June 2012 at 01:29  
Blogger Nis Ira said...

Saya guna yg kaler pink tu~
Samsung Champ..
btw tepon tu sangat comel

26 June 2012 at 01:37  
Blogger Iyra Monster said...

Yup :)

26 June 2012 at 04:51  
Blogger Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

saya tag awak http://3259thelittleboy.blogspot.com/2012/06/segmen-sape-nak-dudel-robot-ni.html

30 June 2012 at 01:32  
Blogger # N.A.S # said...

hye..comel doodle..blh tak nak ambk gmbr phone yg pink tu? i will credit u..

6 July 2012 at 02:31  
Blogger Iyra Monster said...

okay :)

8 July 2012 at 06:25  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat