Doodle Paint Tool Sai
Thursday, 27 September 2012
Assalammualaikum semua. Lama jugak kan tak update blog ? Bukan tak nak update, tapi malas + tak de idea lah. UPSR candidate mesti best kan sebab UPSR dah habis ? Sape yang tak seronok kalau exam dah habis. Kalau tak seronok orang tu maybe .......... tak tau lah. By the way, kita bincangkan pasal tajuk di atas ye :P Sebenarnya lama jugak munirah tak guna SAI nih. Rindu lah pulak. Tiba-tiba hari ni TERguna pulak :P
Paint Tool Sai ni best kalau pandai guna. Cuba tengok blog-blog yang penuh dengan doodle Diorang TERSANGATlah krestif ! Suka tengok diorang buat doodle . Semuanya ohhsem :)


Munirah dah try guna SAI tadi. Nak try bagi sama dengan gambar. Tapi tak nak lah sama sepenuhnya. Tak menjadi kan ? Tudung tu nak buat gardient, tapi tak pandai buat dekat SAI. Dekat photoshop bolehlah. Sorry Irah, tudung tu takmau nak jadi. Dan kalau tengok betul-betul, Tak sama sangat kan ? Well, munirah bukannya pandai bab-bab nih. Ni lah hasilnya.

ni ada lagi :)



Labels: ,



5 Comments:

Blogger Amir Azizuddin said...

mun, juling style.....

27 September 2012 at 23:21  
Blogger Iyra Monster said...

Jijut!!!! Haha, Kejam -.-

28 September 2012 at 00:12  
Blogger Bibie Bieha said...

kreatif

18 November 2012 at 15:12  
Blogger ♥ Lia Abdillah ♥ said...

Comel la :)

28 December 2012 at 20:14  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Thanks :)

3 January 2013 at 22:48  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat