Tarikh Penting.
Monday, 17 December 2012
Hai ! Assalamualaikum semua ! Nampak kan tajuknya ? Esok, 19/12/2012 Tarikh penting untuk Batch 1997 right ? Munirah nak ucapkan, semoga dapat keputusan yang cemerlang ye abang-abang, kakak-kakak semua :) Munirah tahu, kakak dan abang semua dah buat yang terbaik ! Harap keputusan korang, TERBAIK jugak ! Jangan takot okay ? *macam lah munirah ni berani bila berdepan saat macam ni* Hehe.


Doodle ni sebagai penghias sahaja. Hehe. Suka pulak eden dekat doodle tu. Doodle tu baru je siap beberapa minit lepas. Siap dengan bantuan, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop dan yang paling penting Paint Tool Sai ! Okay, entry pendek sahaja. Bye ! Assalamualaikum :)
p/s : Kalau dah dapat result tu, kongsi-kongsi lah ye :)

Labels: , ,



17 Comments:

Blogger munirah :) said...

waahhh !!! lawanya !! :D
terima kasih :')

17 December 2012 at 21:37  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Hehe, Sama-sama kak :)

17 December 2012 at 21:42  
Blogger Faqihah Husni said...

lawanya doodle n_n. nak satu

17 December 2012 at 21:46  
Blogger naimah farah said...

Uishh lawa betollah . Baju tu . bear tu , tulisan tu . Semua ohsem . Takut ni besok kot x.x

17 December 2012 at 22:45  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

@Faqihah Husni - Hehe, Thanks :)
@Naimah Farah - Relax, hehe, kalau dapat result tu, share lah ye :D

17 December 2012 at 23:16  
Blogger mazni said...

thanks munirah. doakan kitorang ye :') seram pulak esok

18 December 2012 at 00:46  
Blogger Mrs AF ♥ said...

gementar oh gementar ~ Y(-.-)Y btw, comel doodle :D

18 December 2012 at 00:47  
Blogger Fi Halilintar said...

Dah dpt result dah :D Alhamdulillah dapat 8A ^___^















:p

18 December 2012 at 00:51  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

@Mazni - Welcome :)
@Mrs AF ♥ - Hehe, Thanks :)
@Fi Halilintar a.k.a Fiqah Yassin, amboi, awalnya dapat result :3

18 December 2012 at 01:03  
Blogger Nur Danny said...

comelnya doodle tu :)

18 December 2012 at 01:53  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Thank You :)

18 December 2012 at 02:55  
Blogger Saraa Ali :) said...

good luck untuk result pmr esok :) and comel doodle tu :D

18 December 2012 at 06:50  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Hehe, Thanks :)

18 December 2012 at 16:30  
Blogger aWatif azmi said...

pandainya dia!comel sgt2

20 December 2012 at 06:22  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Thanks :)

20 December 2012 at 18:50  
Anonymous Anonymous said...

dapat 7a 1 b D: i like ur edits <3 cantik... :D

21 December 2012 at 08:06  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Wah ! Tahniah ! Hehe, Thanks ye :)

21 December 2012 at 16:38  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat