Doodling
Friday, 25 January 2013
Hai ! Assalamualaikum ! Ape khabar semua ? Sihat ke ? Maaf, lama sangat tak update. Well, busy dengan sekolah :3 Korang tak busy ke ? Munirah tau ada setengah yang busy jugak kan ? Sama lah kita ~ Ehh, korang tahu tak, sebelum Munirah post entry ni, Munirah ada buat satu DOODLE. Nak tengok ? Ade dekat bawah ni.

Doodle ni tak lawa. My sister cakap, doodle ni mata dia tu OVER sikit :3 Dan juga, body dia tu gemuk kan kan ? Warna tak matching kan ? Maklumlah, lama tak mendoodle, nak buat pon tak tahu dah. Alahai ~
Munirah juga ada buat entah lah nama dia apa. Macam painting jugak la, kot :3  Haha :P



By the way, Masa 3/1/2013 hari tu, cikgu Munirah suruh Munirah buat homepage. Tak kisah sama ada dekat website atau blog. *apakah perbezaan website dengan blog ?* Dia cakap, buat homepage tu adalah program khas untuk kelas rancangan khas (KRK). Dia bagi tempoh 2 bulan untuk buat homepage tu. Munirah dah siap buat, tapi takde idea nak buat entry tentang apa -.-'' Nak tengok tak ape yang Munirah buat ? Bawah ni ada :3

*klik untuk pergi ke dalam gambar :P*

Kalau rajin tu follow lah ye :3 Hehe, Anyway, kalau Munirah lupa nak credit korang, tolong bagitau ye ? Okay, that's all for today. Assalamualaikum :)

p/s : Maaf kalau entry agak pendek. Kalau panjang-panjang, bukannya ada yang nak baca kan ? ^^

Labels: , , , ,



8 Comments:

Blogger Balqis Sarah said...

comel la... :3

26 January 2013 at 04:12  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Terima Kasih Balqis :)

26 January 2013 at 05:53  
Blogger Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Saya tag akak http://3259thelittleboy.blogspot.com/2013/01/segmen-10-jam-tambah-bloglist.html

31 January 2013 at 20:44  
Blogger Farah Wahidah said...

lawa lah doodle tuu ..

1 February 2013 at 20:57  
Blogger Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Saya tag akak

http://3259thelittleboy.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

2 February 2013 at 08:23  
Blogger Fara Fiza said...

Salam... jemput join giveaway saya d http://www.rararoo.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway.html
dan menangi barangan korean Cosmetic seperti The Face Shop, Etude House dan Tony Moly :)

6 February 2013 at 00:38  
Blogger NEKOARUMI said...

Dah lawat home page tu.. lawanya~ Buat sendiri eh?

7 February 2013 at 03:26  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Hehe Thanks :)
@NEKOARUMI - saya dah kredit, cuba awak tengok :)

9 February 2013 at 05:29  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat