Friends
Saturday, 5 January 2013
Hai ! Assalamualaikum ! Ape khabar semua ? Macam mana New Year ? Okay ? Munirah harap korang semua okay lah ye. Munirah nak cuba ubah sikit perangai, nak bagi raji sikit, sebab sebelom ni Munirah 'agak' malas banyak sikit nak buat homework Hehe, korang dah baca kan tajuk di atas ? Munirah nak tunjuk gambar my BESTFRIENDS dekat sekolah. Tengok gambar dekat bawah ni.

*klik untuk tumbesaran*

Dekat dalam gambar tu ialah kawan-kawan Munirah, kecuali baju biru muda tu. HAHA . Nama-nama diorang ada dalam gambar tu, zoom kalau tak nampak okay ? . Munirah ada buat jugak doodle untuk my BFF ni. Cuba tengok dekat bawah ni




Kalau tak nampak jugak doodle tu, boleh klik untuk tumbesaran. Tolonga jangan curi doodle tu okay ? Kerjasama anda amat dihargai . Dalam post kali ni, ada banyak pulak icon smiley kan ? Haha, saje je letak benda tu. Okay lah, Baii, Assalamualaikum. later...

p/s: Maaf, saya lama tak update blog. Tambah-tambah lagi time sekolah, susah sikit nak update.

Labels: , , , ,



15 Comments:

Blogger Syarafi[skyforce331] said...

pergh!!..comel2...berbakat!! :D
fi follow sini :)

5 January 2013 at 00:37  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Terima Kasih Fi :)

5 January 2013 at 00:41  
Blogger Azzah said...

Suka doodle tudung biru tu..comel..

5 January 2013 at 00:41  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Terima Kasih Kak Azzah :)

5 January 2013 at 00:43  
Blogger Miss NR said...

Wah..comel gila doodle Kak Munirah! Tak tahu nak cakap apa, speechless you know, speechless :D

5 January 2013 at 00:46  
Blogger munirah :) said...

comey2 semuanya :D

5 January 2013 at 01:01  
Blogger Syarafi[skyforce331] said...

Sama2 Munirah :)

5 January 2013 at 01:26  
Blogger Hanani said...

akak munirah, tolong buat tuto mcm mana nak buat mata macamtu? Comel sangat >.<

5 January 2013 at 02:49  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Thank You ~
Nanti InsyaAllah, Munirah akak buat tuto, After PMR maybe :)

5 January 2013 at 03:33  
Blogger Yasmin Aris said...

comelnyee . nak jugakk :3

5 January 2013 at 07:29  
Blogger ♥ Anis said...

comel nye doodle munirah :)

12 January 2013 at 05:09  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Thank You ^^

13 January 2013 at 05:14  
Blogger Cikgu Ma said...

akak pon jenis malas nk buat keje rumah time skolah dulu...haha

17 January 2013 at 03:39  
Blogger Dae Hyun said...

ala tomey-tomey XD .

24 January 2013 at 02:03  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Hehe :)

25 January 2013 at 23:04  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat