Art Trade with Kak Safiena
Thursday, 21 February 2013
Hai, Assalamualaikum, Hari ni Munirah baru siapkan doodle art trade dengan Kak Safiena. DIa dah lama siapkan doodle munirah, tapi munirah je lambat nak siapkan doodle kak safiena ni. Homework tak menentu, latihan olahraga lagi, itu yang sibuk sangat tu. Hari ni baru berkesempatan nak siapkan. Ini doodle dari munirah :3


Sebenarnya, takde idea nak buat doodle macam mana, itu je yang mampu munirah buat. Anyway, korang nak tengok tak doodle dari kak safiena yang comel ni ?


Comel,cantik, lawa kan ? Hehe, Thanks ye kak safiena ^^

p/s : Semua art trade akan dipindahkan ke blog ini, blog lagi satu akan ditutup. Doodle di atas bukan freebies. Harap maklum.

Labels: , ,



2 Comments:

Blogger ♥ Safiena ♥ said...

Weee... comel!!.. tang mata tu akak suke tengok. Stylo la doodle sis. Terima kasih ya. Akak suke!!

22 February 2013 at 00:48  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Sama-sama kak :)

22 February 2013 at 21:37  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat