Tempahan Doodle (Kak Rosniwati)
Thursday, 29 May 2014

Assalamualaikum bloggers XD
Apa khabar ? Sihat ? Sorry lama tak update sebab busy dengan exam :3
Tapiiiii, apa yang menariknya cuti sekolah ni, dapat relax-relax sebab cikgu tak bagi homework XD

Okay, berbalik pada tajuk entry ni..
Haa, sebenarnya minggu lepas kak Rosniwati ada tempah doodle daripada saya..
Kak Rosniwati ni memang minat sangat dengan warna pink XD
Sebenarnya, saya jugak minat warna pink, sebab warnanya lembut, comel dan sebagainyalah XD
Ini dooodle yang ditempah oleh kak Rosniwati...




Peringatan ! Jangan sesekali curi doodle yang ada di dalam blog ni KECUALI freebies. Harap korang faham, saya cakap dengan manusia yang ada akal, bukannya dengan lembu.

Kalau nak, boleh order, dekat facebook saya.
Nak tengok detail, tekan button ni   dekat sidebar.

p/s : Kes kecurian dah berleluasa sekarang ni.

Labels: , ,



0 Comments:

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat