Tempahan Doodle (Kak Watin Wardah)
Wednesday, 4 June 2014

Assalamualaikum semua :) Sihat ? Macam mana holiday ? Okay ? Mesti ramai dah yang pergi melancong kan ? ^^ Anyway, this entry about tempahan doodle daripada Kak Watin Wardah :)

Doodlenya bertemakan gambar Mawar (isteri Fizo Omar).
Tak semestinya sebijik-sebijik macam dalam gambar.
Bergantung pada permintaan customer.
Saya hanya mengikut permintaan daripada customer saya je ^^


Dan ini hasilnya ...


Kalau ada yang ingin buat tempahan boleh terus contact saya di facebook ye :) Tiada had umur :3

p/s : Jangan kidnap doodle yang ada di dalam blog ini ye. Kerjasama anda amat dihargai.

Labels: , , ,



2 Comments:

Blogger ♥ Lia Abdillah ♥ said...

Comel giler! Tp tetibe je bila kartun, die buat peace. Hahaha cute

4 June 2014 at 05:31  
Blogger Munirah Mohd Rizal said...

@Lia Abdillah, permintaan customer macam tu :) By the way, Thanks ya ^^

4 June 2014 at 06:49  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat