Freebies Akan Datang !
Saturday, 22 December 2012
Hai ! Assalamualaikum. Ape khabar semua ? Mesti semua sihat kan ? Macam mana holiday ? Best tak ? Ke ada yang duduk dekat rumah je ? Hehe, Munirah tak pegi mana pon lagi. Just pegi Alor Star for 3 days. Lepas tu duduk rumah je lah :3 Maklumlah, mak dengan ayah banyak kerja *sebenarnya ayah yang banyak kerja* so tak boleh lah nak pegi jalan-jalan lama-lama macam korang right ? Anyway, munirah ada buat satu collection ke ape benda entah. Haha *tak tahu nak panggil ape* Pasal freebies yang akan datang ni. Cer tengok bawah ni.
Nampak kan beberapa keratan doodle munirah yang akan datang kan ? Doodle ni doodle pengantin sebenarnya :3 Doodle ni dalam proses nak siap *sebab tu takde warna* Ada lelaki dan juga perempuan. Mesti korang dapat teka dah kan macam mana rupa doodle ni ? Hehe. Apa-apa pon, tunggu entry freebies ni nanty tau :3 Kalau takde dekat blog ni maybe ada dekat blog munirah yang ni. *tak pasti nak upload dekat mana* Okay lah. entry sampai sini sahaja. Tata ! Assalamualaikum semua ;)

p/s : Terima Kasih kepada yang sudi membaca entry ni ^^

Labels: , , , , ,



4 Comments:

Blogger Nazurah ♥ said...

Mesti comel . Blog doodle larh ! just suggest xD

p/s : SInggah ->http://nazurah-offical.blogspot.com/

22 December 2012 at 07:35  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

OKay :)

22 December 2012 at 17:12  
Blogger Aina Sofea said...

Ish . Tak sabo nak tengok . Mesti kiut miut nih ! :D

22 December 2012 at 20:30  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Hehe, sabar-sabar. Dalam proses nak siap :)

22 December 2012 at 22:15  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat