Everything New
Sunday, 10 February 2013
Hai ! Assalamualaikum semua :3 Ape khabar ? Sihat ke ? Lamanya Munirah tak update. Well, start je sekolah terus busy. Terutama dengan homework :3 Setiap 1 hari kalau takde homework tak dinamakan form 3 lah :3 Lahaiii, penat gila. Homework korang mesti lagi banyak kan ? Sape form 3 ? Kita geng ! Hehe,  adalah hari tu satu hari, munirah dengan rajinnya membuat doodle for my fanpage profile picture. Ini gambarnya.

Ini pon sempat buat selepas homework siap :3 Nak melukis tu sekejap je, nak mewarna tu yang lama :3 Haha, By the way, korang semestinya perasan kan tentang kewujudan rupa baru blog ni. LOL, takde lah baru, still guna skin yang sama, cuma buat pembaikan je. Ape pendapat korang tentang skin ni ? Okay atau KO ? Haha, kidding okay :3 Di samping itu, *macam nak buat karangan je* Munirah ada jugak buat freebies doodle. Tapi hanya kepala sahaja :) Look at this picture.

*tekan gambar untuk pergi ke link freebies*

Cute tak ? LOL. Kalau dah ambik tu, bagitau lah dulu ye :) Ada 16 warna sahaja. *limited edition* . Korang, Munirah nak pesan ni, tolong lah jangan ambil icon dekat shoutbox tu, sebab yang tu munirah buat sendiri. Munirah tahu ada orang yang ambil. Terutama icon ni, , dan . Sebab ada blog yang ambil, itu yang munirah pesan ni. Kali ni, tolonglah jangan buat lagi. Sampai sini sahaja, Sekian entry saya pada hari ni. Assalamualaikum, jumpa lagi ^^

p/s : Kalau nak tunggu entry yang baru, lama la sikit nak update, faham-2 je lah ^^

Labels: , , , ,



8 Comments:

Blogger Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Cute Gila la blog akak munirah !

10 February 2013 at 23:35  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Thanks adik :)

10 February 2013 at 23:38  
Blogger Balqis Sarah said...

sorry kak iyra kalau amek icon shoutbox. XD

10 February 2013 at 23:45  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

It's okay :)

10 February 2013 at 23:45  
Blogger Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Akak Munirah , Boleh tak buat tutorial pasal adobe illustrator CS5 ? Itu pon kalau akak Rajin la :)

10 February 2013 at 23:49  
Blogger Aina Sofea said...

Ohsem blog akak !! :D Doodle tuh pon cute ! Hurm , mmg lar kan . Masok aje musim persekolahan , bz memanjang . Happy blogging , kak Iyra :)

11 February 2013 at 01:00  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

@Abdul Hafizuddin - INsya Allah akak akan buat :)

@Aina Sofea - Thanks :)

11 February 2013 at 04:02  
Blogger Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Ok

13 February 2013 at 21:02  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat