LIMA '13
Saturday, 30 March 2013
Hai ! Assalamualaikum warga blogger :3 I'm back to the world of blogger #broken-english Today, Munirah nak share sikit-sikit je lah cerita tentang LIMA (Langkawi International Maritim And Aerospace Exhibition) 2013, yang bermula 26 March 2013 - 30 March 2013. Sangat-sangat lah awesome sebab Munirah stay Langkawi, so takde lah jauh sangat nak pergi tengok LIMA ni. Kalau tanya tentang JET ni bising atau tak, memang jawapannya tersangatlah BISING. Bergegar rumah :3 Haha. Tapi, berbaloi lah dapat tengok pertunjukan tu semua. LIMA akan datang pada cuti bulan March jugak 2015 nanti. Tak tahu dah nak cerita, kita tengok gambar je lah ye ? *gambar tak banyak sebab malas dah nak snap*












Actually, cuaca panas, so siapa yang pergi tengok, confirm muka dia burn. Dalam masa yang singkat, Munirah dapat siapkan satu doodle. Lama dah tak berdoodle ni. Rindunya :') Nak buat doodle pon tak tahu dah. Haha, tapi Munirah cuba buat jugak, Alhamdulillah, hasilnya macam ni lah

Tak pandailah nak buat peplum ni. Bukannya biasa pakai pon :3 Doodle dekat atas ni lebih kurang macam freebies jugak lah, silalah ambil *buat muka tak malu* Sampai di sini saja lah entry, malas nak tulis.

p/s : Video JET (LIMA) akan diupload bila ada masa. Sekian.

Labels: , , , , ,



6 Comments:

Blogger munirah :) said...

bestnya ! jeles :O

30 March 2013 at 07:31  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Best ? Boleh tahan la, cuma panas je lah :)

30 March 2013 at 07:33  
Blogger cci said...

bestnya.. cute dodol tu.. ^_^

31 March 2013 at 07:29  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Thanks kak CCI ^^

31 March 2013 at 07:44  
Blogger Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Saya Tag awak ----> http://3259thelittleboy.blogspot.com/2013/04/segmen-gadis-blogger-dslr.html

20 April 2013 at 20:08  
Anonymous Bingkisan Si gadis Kampung said...

hAi Munirah... Saya amik doodle ni.. terima kasih..

13 September 2013 at 10:44  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat