New Skin !
Sunday, 4 August 2013

Assalamualaikum semua ! Hai, apa khabar ? Korang sihat ? Munirah tak berapa sihat hari ni, demam :( And still rindu dekat arwah :( Korang perasan tak blog Munirah dah bertukar wajah ? Dulu lain, sekarang lain :3 Yang sekarang punya simple je, malas dah nak tambah macam-macam. Well, tengah pening kepala, memang lah tak da mood nak tambah-tambah :3 Korang suka tak ? Kalau tak suka tak pa, bagitau je, tak kesah pon.

Ni ada pantun raya sikit untuk korang, sila baca :

Ketupat rendang kueh bahulu, 
Enak dimakan bersama keluarga, 
Wahai teman wahai saudaraku, 
Mari bermaafan dihari raya. 

 Membeli diesel di kedai Ah Seng, 
 Untuk diisi di dalam pelita, 
 Baik si skema mahupun samseng, 
 Mohon ampun maaf dipinta.

Korang, Munirah nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI !! MOHON MAAF ZAHIR DAN BATIN. By the way, hari ni disebabkan demam, TERINGAN tangan pulak nak bagi doodle free. Tapi warna sendiri okay ? Okay lah, selamat berbuka puasa jugak, puasa tu jangan la tinggal kalau takda sebab yang munasabah :) Assalamualaikum ^^


p/s : Doodle tu satu transparent, satu lagi tak. Korang pilih la sendiri ye. Maaf doodle lelaki tak ada. Takda idea nak buat.

Labels: , , , , , ,



7 Comments:

Blogger Aina Sofea said...

cantik skin baru ni ... (Y) dalam rindu-2 , sempat juga buatkan doodle ni .. thank you :')

4 August 2013 at 06:24  
Blogger Aina Sofea said...

Anyway , selamat hari raya aidilfitri :) minta maaf kalau ada apa-2 silap yang datang dari saya atau berpunca dari saya :)

4 August 2013 at 06:25  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

It's okay, saya dah maafkan :')

4 August 2013 at 08:00  
Blogger Sootus said...

cute as always~ >w< btw, selamat hari raya aidilfitri, mohon maaf lahir dan batin~

4 August 2013 at 08:51  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Hehe, Okay :)

4 August 2013 at 23:14  
Blogger HAMANILLA said...

Alahai ... comelnya doodle dekat header tu ^^ . Pandai munirah buat .Selamat Hari Raya Munirah :)

6 August 2013 at 06:08  
Blogger Munyrah Mohd Rizal said...

Hehe, Thanks, Selamat Hari Raya jugak !

9 August 2013 at 07:33  

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat