2014 !
Saturday, 28 December 2013
*tolong jangan ambil gambar ni*

Assalamualaikum dan hai semua :) Selamat datang ke blog yang baru diubah suai ni :) Munirah pon dah lama tak edit blog, ni pon ubah sikit-sikit ja :) Tolong jangan ambil apa-apa benda dalam blog ni tanpa kebenaran ya ? Kecuali yang freebies sahaja. Blog ni tak boleh tekan right-click dan juga guna control key. Ianya adalah dilarang sekeras-kerasnya.

By the way, tempahan doodle dah dibuka ! *sebenarnya lama dah buka* Kalau nak order tekan banner dekat bawah ni atau gambar pixel dekat sidebar.


 Now, Munirah nak tanya, dah beli baju sekolah ? Beg sekolah ? Kasut sekolah ? Alat tulis dan sebagainya ? Mesti dah kan ? Sekolah pon dah nak start beberapa hari ja lagi. Harap korang dah bersedia :) Anyway, Munirah ada buat freebies doodle kembali ke sekolah, silakan ambil kepada yang nak ambil ye :)


Sampai di sini sahaja Entry Munirah pada kali ini :) Malas nak tulis panjang-panjang :3 Terima Kasih kepada yang sudi membaca ;)


Labels: , , , , ,



0 Comments:

Post a Comment

I will reply your comment as soon as possible ^^





Blog Owner
FOLLOW
I'm Munirah and this is my official blog. Do not open my page source please. Copyright by me. All the pixel I got from Pixel Dreams.

Facebook ~ Twitter ~ Instagram
TUTORIAL
FREEBIES
Let's Chat